欢迎来到巴士文章网
我要投稿 投诉建议
当前位置:网站首页>学历类>2017小升初英语模拟检测试卷

2017小升初英语模拟检测试卷

时间:2021-07-05 学历类 点击量:0

2017小升初英语模拟检测试卷

一、语音。

A.找出划线部分发音不同的.词,把序号填在括号里:

1.A.two B.ruler C.broom D.goodbye

2.A.hat B.black C.game D.cat

3.A.jeep B.orange C.age D.bag

4.A.team B.head C.see D.please

5.A.have B.cake C.grade D.today

6.A.put B.duty C.good D.woman

7.A.give B.right C.English D.picture

8.A.apple B.ask C.father D.banana

9.A.Chinese B.chair C.teacher D.school

10.A.them B.thank C.father D.that

B.根据所给音标,写出划线部分的音标:

1.shirt shoe English she

2.nice light white five

3.but cup under mum

4.bird girl her thirteen

5.white what which where

6.you yes yellow young

7.coat picture cake cat

8.ten desk pen twelve

9.green good give bag

10.orange wrong sorry clock

二、词汇。

A.写出下列名词的复数形式:

1.box_________ 2.pencil-box__________3.bus__________

4.man__________ 5.woman __________ 6.boy_________

7.coat__________ 8.watch__________

B.填写所缺字母,并译成中文:

1.fr__ __ nd( ) 2.b__h__nd( )

3.p __ ct __ re( ) 4.st__d__nt( )

5.ab __ __ t( ) 6.c _ _ t( )

7.s __ster( ) 8.m _ _ t( )

9.What are th __se? Th _____’ re b ____ ds.

10.I can’ t f _ nd my w__ tch( ) 11.th_ir sh__es( )

12.so __e fl ___ ers 13.pl ____ g _ mes( )

14.Th _ y are y __ ur b __ kes.

1.their(同音词)________ 2.white(反义词)____________

3.they(宾格)____________ 4.different(反义词)____________

5.us(主格)____________ 6.am(原形)____________

7.Chinese(名词)_________ 8.class(复数)____________

9.me(主格)____________ 10.can’ t(音标)[__]

11.here(反义词)__________ 12.too(同音词)____________

D.根据中文意思,选择正确单词,把序号填在括号里:

1.足球 A.basketball B.ball C.football D.flower

2.桌子 A.window B.table C.door D.room

3.女儿 A.daughter B.sister C.brother D.afternoon

4.手表 A.what B.watch C.match D.window

5.三十 A.thirteen B.fourteen C.thirty D.three

6.衬衫 A.skirt B.shirt C.shoe D.blouse

7.照片 A.game B.picture C.doll D.photo

8.他们的 A.its B.their C.they D.them

三、按要求改写下列句子。

1.The blouse is green.(对划线部分提问)

__________ __________is the blouse?

2.It’ s eight thirty-five.对划线部分提问)

____________________________the time?

3.The woman is Han Meimei’ s mother.(对划线部分提问)

__________is Han Meimei’ s mother?

4.We can see some pictures in the room.(对划线部分提问)

__________ __________ you__________in the room?

5.I’ m fifteen.(对划线部分提问)

________ _______ _____________you?

6.That is an orange bus.(改为复数形式)

________ ____________orange__________.

7.Is that cat black and white?(改为陈述句)

___________ _________ ___________black and white.

8.Those are pictures of their families.(改为单数形式)

____________________is a picture of his_________.

9. Those are their Chinese books.(改为一般疑问句)

__________ __________their Chinese books?

10. This is my pencil-box.(改为意思相同的句子)

This__________ is_________.

11.I am Miss Gao.(改为否定句)

__________ __________Miss Gao.

12.Thoes are English books.(对划线部分提问)

__________are those?

四、连词成句。

A:Model: all they here are→They are all here.

1.Mr White, and, good, are, friends, Mr Black

________________________________________________________

2.clock, on, desk, is, Lily’ s, her, too

________________________________________________________

3.they, in, pencil-box, think, are, I, her

________________________________________________________

4.black, their, cars, are

________________________________________________________

B:Model: yellow coats their are→Are their coats yellow?

1.their, what, shirts, are, colour

__________________________________________________

2.is, it, Li Lei’ s, sweater

__________________________________________________

3.the, box, yellow, are, the oranges, in

__________________________________________________

4.the, they, same, all, school, are, in

__________________________________________________

五、选择填空。

1.This is__________dress. It isn’ t__________.

A.my, your B.my, yours C.my, you D.he, hers

2.Lily is a new student.__________is English.

A.He B.She C.Her D.His

3.Jim and I__________ students. We__________in the same class.

A.are, are B.am, are C.are, is D.is, are

4.—__________the bike?

—Look! It’ s under the tree.

A.Where is B.Where are C.What is D.What are

5.—__________your brother here?

—__________,he isn’ t here.

A.Is, Yes B.Are, No C.Are, Yes D.Is, No

6.—What is thirty and twelve?

—It’ s ___________.

A.fourty-one B.forty-two C.forty-one D.forty two

7.—Excuse me, Jack. Where is the bus?

—___________.

A.In the tree B.On the tree C.Near the tree D.In tree

8.Look, that’ s __________apple here. Under__________tree, you can see

__________cat.

A.an, a, the B.a, the, a C.an, the, a D.the, a, an

9.—__________is the time?

—__________is about seven twenty-five.

A.Which, It B.What, This C.What, It D.Where, It

10.__________are good friends.

A.I and he B.He and I C.I and his D.He and my

11.—Who is the young man?

—He’ s__________.

A.twenty B.a teacher C.my brother D.in the room

12.The coat__________like__________.

A.looks, hers B.look, her C.looks, her D.look, she’ s

13.—Can I see your photo?

—Yes.__________.

A.Thank you B.Give you C.Here you are D.You are here

14.__________look__________the blackboard.

A.Let, at B.Let’ s, at C.Lets, like D.let, on

15.—Is her sister a teacher or a student?

—_____________.

A.No, she’ s a teacher B.No, she isn’ t a teacher

C.She’ s a student D.Yes, she’ s a teacher

16.What’ s__________the picture?

A.in B.after C.over D.about

17.—Is this watch__________?

—No, it isn’ t. It’ s__________.

A.your, his B.yours, his C.you, his D.yours, she’ s

18.—Thank you.

—__________.

A.That’ s right B.All right

C.Not thank D.That’ s all right

19. That’ s__________jeep. It’ s a car.

A.a not B.not C.not a D.not an

20.—What’ s that on the floor?

—It’ s__________orange.

A.an B.a C.the D.this

六、选句子补全下列对话。

1.—How old are you?

—___________________. (Fine, thank you; I’ m twelve)

2.—What’ s the time?

— ____________________. (It’ s fine; It’ s five)

3.—Who’ s the woman?

—___________________? (Where; Which woman)

4.—Is this your sister?

—____________________(Yes, she is; She is Lucy)

5.—What colour is the skirt?

—____________________. (It’ s white; It’ s a dress)

6.—___________________ ? (Who are they; Whose are they)

—They are mine.

7.—Who’ s on duty today?

—___________________. (Yes, I am; I am)

8.—Are the twins eleven?

—____________________. (The twins are young; Yes, they are)

9.—____________________? (What’ s on the floor; Where’ s the blouse)

—It’ s on the floor.

10.—Jim, your picture is very good.

—____________________. (Oh, thank you; Oh no,it isn’ t)

七、完成句子。

1.The brooms are__________(在……后面)the door.

2.Her shoes are__________(在……下面)the bed.

3.Please__________(坐下)over there.

4.Who’ s that? That’ s__________(李老师的弟弟)

5.I think he’ s__________(在家)

6.Please__________(看) the blackboard.

八、补全对话。

1.A:What’ s the time, please? (12∶00)

B:_________ ___________.

2.A:Excuse me! Who’ s the man?

B:__________one?

A:_________ ___________ on the bus.

B:Oh,__________ my father.

3.A:What__________these? (苹果)

B:They are__________________.

4.A:Can you see my football?

B:Is it on your desk?

A:__________, it isn’ t.

B:Oh, it’ s_____ ______________

5.A:Is this __________pencil-box, Lucy?

B:__________, it is.__________is it?

A:It’ s under the chair. You__________ look after it.

B:Thank__________ very much.

A:__________ ______________ ____________

参考答案:

二、A:1.boxes 2.pencil-boxes 3.buses 4.men 5.women 6.boys

7.coats 8.watches

B:1.friend朋友 2.behind在…后面 3.picture图画 4.student学生

5.about大约 6.coat外衣 7.sister姐妹 8.meet遇见

9.What are these?They’ re birds.这些是什么?它们是鸟。

10.I can’ t find my watch.我找不到我的手表。

11.their shoes他们的鞋子

12.some flowers一些花

13.play games做游戏

14.They are your bikes.它们是你们的自行车。

C:1.there 2.black 3.them 4.same 5.we 6.be 7.China 8.classes 9.I

11.ther 11.there 12.two

D:1.C 2.B 3.A 4.B 5.C 6.B 7.D 8.B

三、1.What colour 2.What’ s 3.Who 4.What can,see 5.How old are

6.Those are,buses 7.That cat is 8.This,family 9. Are those

10. pencil-box,mine 11.I’ m not 12.What

四、A:1.Mr White and Mr Black are good friends.

2.Lily’ s clock is on her desk,too.

3.I think they are in her pencil-box.

4.Their cars are black.

B:1.What colour are their shirts?

2.Is it LiLei’ s sweater?

3.Are the oranges in the yellow box?

4.Are they all in the same school?

五、1.B 2.B 3.A 4.A 5.D 6.B 7.C 8.C 9.C 10.B 11.C 12.A 13.C

14.B 15.C 16.A 17.B 18.D 19.C 20.A

六、1.I’ m twelve 2.It’ s five 3.Which woman 4.Yes,she is 5.It’ s white

6.Whose are they 7.I am 8.Yes,they are 9.Where’ s the blouse 10.Oh,thank you

七、1.behind 2.under 3.sit down 4.Teacher Li’ s brother 5.at home 6.look at

八、1.It’ s twelve 2.Which,The one,that’ s 3.are,apples

4.No,over there 5.your,Yes,Where,must,you,Not at a

声明:本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。