欢迎来到巴士文章网
我要投稿 投诉建议
当前位置:网站首页>学历类>小升初英语试卷以及答案

小升初英语试卷以及答案

时间:2021-07-05 学历类 点击量:0

小升初英语试卷以及答案

Listening Part 听力部分(共四大题,计40分)

一、听录音,从句子中选出你所听到的单词。每小题读两遍。(共10小题,计10分)

)1、A、wait B、want C、what

)2、A、work B、walk C、wake

)3、A、feel B、fall C、fail

)4、A、stop B、drop C、shop

)5、A、worry B、sorry C、angry

)6、A、mother B、father C、brother

)7、A、watched B、what C、today

)8、A、evening B、fever C、have

)9、A、today B、tonight C、yesterday

)10、A、last B、late C、go

二、听录音,选出正确的答语。每小题读两遍。(共5小题,计10分)

)1、A、I’m 46 kg.

B、Tom is 3 kg heavier than me.

C、Mike is taller than me.

)2、A、I’m tired.

B、I’m twelve years old.

C、He is tired.

)3、A、she is 162 cm tall

B、My bed is 200 cm long.

C、I’m shorter than Tom.

)4、A、I have a headache.

B、Her nose hurts.

C、You look so happy.

)5、A、She is short and fat.

B、He is tall and thin.

C、He is a student.

三、听录音,完成对话。对话读两遍。(每空1分,计10分)

Last Sunday, Mike was very . In the morning, he to a park with his friends. They football. Then they went together. the afternoon, Mike his homework and a book. In the , he felt a little , So he went to early.

四、听录音,判断下列句子正(T)误(F)。每小题读两遍。(共5小题,计10分)

)1、I’m going to buy a skirt.

)2、I feel very sad.

)3、He is younger than his teacher.

)4、Your shoes are bigger than mine.

)5、John won the game.

Writing Part 笔试部分(共十大题,计60分)

五、从下面每组中找出不同类型的单词,将序号填在题前括号内。(共5小题,计5分)

)1、A、am B、is C、are D、saw

)2、A、work B、went C、took D、ate

)3、A、today B、tomorrow C、yesterday D、holiday

)4、A、Friday B、Sunday C、year D、Monday

)5、A、tall B、thin C、strong D、nose

六、英汉互译。(共10小题,计5分)

1、去旅行 6、go hiking ______________

2、发 烧 7、go to a park ______________

3、看医生 8、clean the room ______________

4、放风筝 9、go fishing ______________

5、听音乐 10、climb a mountain ______________

七、选择填空。(共10小题,计10分)

)1、I want teacher.

A、to a B、to be a C、a

)2、Chen Jie .

A、like dancing B、like to dance C、likes dancing

)3、what’s the matter you, Lily?

A、in B、on C、with

)4、― did you do last weekend?

― I played football.

A、How B、what C、where

)5、Did you your clothes on the weekend?

A、wash B、washed C、washes

)6、My throat sore. My nose .

A、are, is hurt B、are, hurt C、is, hurts

)7、We got back Tianmen bus.

A、at, take B、on, by C、to, by

)8、I helped my mother their room yesterday.

A、cleaned B、clean C、cleans

)9、We played ping-pong Thursday.

A、in B、on C、at

)10、I’ll back home tomorrow.

A、be B、is C、are

八、给问句找答语,把其序号填在前面的括号内。(共5小题,计5分)

)1、What do you do? A、He went to a park.

)2、How did you get there? B、I an a policeman.

)3、What did you do last night? C、By train.

)4、What can you do? D、I can empty the trash.

)5、where did he go? E、I did my homework.

九、连词成句。(共5小题,计5分)

1、where, on, you, go, your, holiday, did

____________________________________________?

2、did, how, go, the, park, to, you

____________________________________________?

3、than, taller, me, you’re

____________________________________________.

4、played, with, he, his, football, friends

____________________________________________.

5、last, do, weekend, you, did, what

____________________________________________?

十、选词填空。(共5小题,计5分)

1、― did you do last weekend?

― I watched TV.

2、― did your mother go to work yesterday?

3、― I went to your house.You were out. did you go?

― I visited my grandparents.

4、― did you go to sleep?

5、― wasn’t she at school?

― she was ill.

十一、给下列句子排序。(共5小题,计5分)

)No, I didn’t.

)I played basketball. How about you?

)what did you do yesterday?

)I watched TV.

)Did you climb a mountain?

十二、按题后要求,完成句子。(共5小题,计5分)

1、Did you go to the park? (作否定回答)

____________________________________

2、Mike went to Harbin yesterday. (对画线部分提问)

_______ did Mike ______ yesterday?

3、I went to school by train.(对画线部分提问)

______ did you _______ to school?

4、He went fishing last weekend.(变为一般疑问句)

______ he _______ fishing last weekend?

5、He cleaned his room last Sunday. (对画线部分提问)

_______ did he ______ last Sunday?

十三、根据短文内容判断正误。(共5小题,计5分)

Mike and Tom are in the same school. They are in the same grade, too. Mike has English class in the morning, but Tom has English class in the afternoon. After school, they play games together. They often play basketball, play football, fly kites and ride bikes. They can swim, skate, dance and sing, too. They are good friends. They love their school.

)1、Mike and Tom are in the same school.

)2、They have English classes in the morning.

)3、They are in the same class.

)4、They often play games after school.

)5、They are good friends.

十四、看图作文(10分)

仔细看下面的图片,发挥想象,写一下暑假你准备去做什么。

提示词:fly a kite; row a boat; take photos; play football

小升初英语试卷答案

一、听录音,从句子中选出你所听到的单词。每小题读两遍。(共10小题,计10分)

1、What is the matter?

2、I often walk to school.

3、How does John feel?

4、I’m going to the pet shop.

5、I’m sorry to hear that.

6、How heavy is your brother?

7、I watched TV yesterday.

8、She has a fever today.

9、What did you do yesterday?

10、I went fishing last week.

二、听录音,选出正确的答语。每小题读两遍。(共5小题,计10分)

1、How heavy are you?

2、How old are you?

3、How tall is Kate?

4、What’s the matter?

5、What does Jack look like?

三、听录音,完成对话。对话读两遍。(每空1分,计10分)

Last Sunday, Mike was very happy. In the morning, he went to a park with his friends. They played football. Then they went swimming together. In the afternoon, Mike did his homework and read a book. In the evening, he felt a little tired, so he went to bed early.

四、听录音,判断下列句子正(T)误(F)。每小题读两遍。(共5小题,计10分)

1、I’m going to buy a shirt.

2、I feel very sad.

3、He is younger than his sister.

4、Your shoes are smaller than mine.

5、John won the game.

一、1、C 2、B 3、A 4、A 5、B

6、C 7、A 8、B 9、C 10、A

二、1、A 2、B 3、A 4、A 5、B

三、答案依次为:happy went played swimming In did read

evening tired bed

四、1、F 2、T 3、F 4、F 5、T

五、1、D 2、A 3、D 4、C 5、D

六、1、take a trip 2、have a fever 3、see a doctor

4、fly a kite 5、listen to music 6、去远足

7、去公园 8、打扫房间 9、去钓鱼

七、1、B 2、C 3、C 4、B 5、A

6、C 7、C 8、B 9、B 10、A

八、1、B 2、C 3、E 4、D 5、A

九、1、Where did you go on your holiday?

2、How did you go to the park?

3、You’re taller than me.

4、He played football with his friends.

5、What did you do last weekend?

十、1、what 2、How 3、where 4、when 5、why

十一、5 2 1 3 4

十二、1、No, I didn’t 2、Where, go 3、How, go

4、Did, go 5、What, do

十三、1、T 2、F 3、F 4、T 5、T

声明:本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。